zaterdag 29 maart 2014

H&M: body splash & body mist


Ik kreeg afgelopen week een pakket binnen van de H&M met heel veel leuke spulletjes (meer posts volgen). Twee van deze producten laat ik nu zien, een body splash en een body mist. Toen ik het pakket open maakte rook ik echt meteen de heerlijke geuren van deze producten.

Body Splash: Melon Love - Body Mist - Desert Dew

In principe zitten er tussen een body splash en body mist weinig verschillen. Ze zijn niet te vergelijken met een parfum of deodorant, ze zijn minder zwaar, maar hebben wel de heerlijke geur. De splash en mist zijn bedoeld voor het hele lichaam om het een beetje op te frissen. De splash is wateriger en bevat een mierzoete meloengeur en de de mist is erg fris. Ideale producten voor de zonnige maanden.

Ingrediënten: Water (Aqua), Coceth-7, Fragrance (Parfum), PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylphenyl Methylpropionat, Polyaminiopropyl Biguanide, Linalool, Benzalkonium Chloride, Hydroxisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, D-Limonene
"Melon Love heeft een frisse geur van appel, komkommer en aardbei met geurnoten van meloen, lelietjes-van-dalen, seringen en vanille."
Deze geur, wauw, amazing! Meteen toen ik het pakket open maakte was deze body splash het eerste wat ik rook. Het ruikt gewoon exact zoals meloen, echt heerlijk. Dit maakt de geur natuurlijk heel erg zoet en fruitig, maar het mooie aan een body splash is juist dat de geur niet heel lang blijft hangen, zoals bij een parfum wel het geval is. De body splash heeft een waterige substantie en zorgt voor een heerlijke verfrissing van de huid.

Ingrediënten: Water (Aqua), Coceth-7, Fragrance (Parfum), PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropionat, Polyaminiopropyl Biguanide,  Benzalkonium Chloride, Limonene, Hydroxycitronellal, FD&C Blue No.1 (CI 42090), FD&C RED No. 40 (CI 16035)

"Desert Dew is een lichte body mist voor het hele lichaam. De mist draagt de geur van sinaasappels en balsahout."

In vergelijking met Melon Love valt de geur van Desert Dew een beetje weg, maar los van Melon Love is het echt een heerlijk frisse geur, misschien nog wel lekkerder voor de warme dagen dan Melon Love. De geur is niet zo overheersend, maar zorgt wel voor het frisse gevoel voor de huid. Deze body mist is ook niet zo waterig en sprayt dus eigenlijk net als een parfum en deze kan dan ook zo gedragen worden.


Ik ben erg tevreden over deze producten en ga ze van de zomer ook erg veel gebruiken! Misschien deze lente al, want afgelopen weken was het heerlijk weer. Beide producten bestelde ik in de H&M webshop. De body splash is €2,95 voor 200 ml en de body mist kost €3,95 voor 150 ml.

Wat is jou favoriete body splash of body mist?

4 opmerkingen:

  1. Oelalaaaa lekker hoor :) Ik voel ineens zo'n drang om naar H&M te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt fijn! :) Mijn favoriete body splash is Love Spell van Victoria's Secret.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ik wist niet eens dat de h&m ook body mists verkoopt. Klinkt goed, ik ben erg benieuwd hoe de geur in het echt ruikt!

    BeantwoordenVerwijderen